Broeinest van het kwaad - Thomas Tryon

Auteur: Thomas Tryon
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 288

Verscholen in een donker dennenbos in Connecticut ligt het zomervakantiekamp 'Ware vrienden'. De jonge kampeerders van Hut 7 wachten vol spanning op de komst van een nieuweling. De eer van Hut 7 staat op het spel en de nieuwe moet meehelpen de felbegeerde wisseltrofee in de wacht te slepen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Maar in plaats van de sportieve krachtpatser waar de jongens op hopen krijgen ze Leo, een veertienjarige, slungelige, verlegen wees die viool speelt, giftige spinnen verzamelt en honkbalt als een meisje. Leo wordt bespot, gesard en getreiterd door zijn teleurgestelde medekampeerders. De enige ware vrienden die hij maakt kunnen niet voorkomen dat hij ten slotte het mikpunt wordt van de gehele groep. Er gaat iets ergs gebeuren in het zomerkamp... iets verkeerds... iets dat niet te stuiten is.

Wat begint als een wreed kinderspel, zal ontaarden in een explosie van primitief geweld, want Leo draagt een groot geheim bij zich, een bitter geheim dat hij uit zijn bewustzijn heeft verdrongen, maar dat hem een mysterieze kracht verleent. Tijdens het laatste kampvuur in de rituele Nacht van de Maanboog neemt Leo op gruwelijke wijze wraak...

Areopagus, goede staat, 288 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Thomas Tryon
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Areopagus
Pagina's 288
VEEL GELEZEN DOOR Kinderen >12
LITERATUUR Horror & Griezel
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht