Connect! - Menno Lanting

Auteur: Menno Lanting
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 224
Verschijningsjaar: 2010
LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Hyves: miljoenen mensen zijn virtueel met elkaar verbonden.We leven in een open en onbegrensde wereld van samenwerking, creativiteit en communicatie. De macht over de markt verschuift van bedrijven naar deze sociale netwerken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,50
Boekentip
Omschrijving
Details
Bedrijven verliezen de binding met klant en medewerker. Binnen deze organisaties moet dan ook een omslag gaan plaatsvinden: van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden. Connect! is een welgemeende aansporing. Want het is tijd om te handelen, en wel nu. Op basis van onderzoek onder managers in Nederland, en gesprekken met tientallen Nederlandse en Belgische bedrijven maakt Menno Lanting inzichtelijk welke stappen nodig zijn om die omslag te kunnen maken. Hij geeft concrete antwoorden op vragen als: Hoe kan ik zelf sociale netwerken gebruiken? Welke nieuwe business modellen ontstaan er? Op welke manier behouden we als organisatie aansluiting met de jonge, sociale netwerkgeneratie? Bedrijven kunnen een ontmoetingsplek worden voor connecties en creativiteit, maar dat gaat niet vanzelf. Daarom is Connect! een must voor iedere leider, manager of professional.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Menno Lanting
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 224
KENNIS & INFORMATIE Economie, Internet, Maatschappij, Management en ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Politiek en Overheid
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Verschijningsjaar 2010
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht