Cujo - Stephen King

Auteur: Stephen King
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 288

Castle Rock, Maine, woonplaats van het gezin Camber en hun huisdier, Cujo, een reusachtige Sint Bernard, en de beste vriend die de tienjarige Brett Camber ooit had. Maar hierin komt op zekere dag op ingrijpende wijze verandering als Cujo in een grot een beet oploopt van een vleermuis, een ernstig zieke vleermuis...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Kort na deze gebeurtenis vestigt Vic Trenton, een Newyorkse reclameman, zich in Castle Rock, en met hem zijn rusteloze en overspelige vrouw Donna en hun vierjarige zoontje, Tad.

Al spoedig blijkt dat het leven in de kleine provincieplaats niet is wat het schijnt: de kleine Tad moet alle moeite doen om de verschrikking die hem 's nachts in zijn slaapkamer bedreigt af te weren. Het huwelijk van Vic en Donna loopt ernstig gevaar. En geen van allen zijn ze zich ervan bewust dat buiten een gruwelijk monster zijn kans afwacht.

Pas als hun levens in een stroomversnelling van gebeurtenissen terechtkomen, wordt een tip van de sluier opgelicht die hun het zicht op een vreeswekkende waarheid openbaart.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Stephen King
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Veen
Pagina's 288
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Horror & Griezel
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht