Nieuw

De ademende wind - Liesbeth Bours-Romijn

Auteur: Liesbeth Bours-Romijn
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 234
ISBN: 9789462662728
Verschijningsjaar: 2017
Pakkende verhalen uit het leven gegrepen, dat is wat de lezer vindt in dit boek. Het mooie van deze verhalen is dat het gewone, concrete leven en de diepste dimensie ervan intens met elkaar verbonden zijn. Even wordt de lezer boven het gewone en alledaagse uitgetild, en ervaart iets wat onbeschrijfbaar en onbenoembaar is. Een moment van losmaking uit zijn eigen kleine, beklemmende wereldje.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 17,50
Boekentip
Omschrijving
Details
"Pakkende verhalen uit het leven gegrepen, dat is wat de lezer vindt in dit boek. Het mooie van deze verhalen is dat het gewone, concrete leven en de diepste dimensie ervan intens met elkaar verbonden zijn. Even wordt de lezer boven het gewone en alledaagse uitgetild, en ervaart iets wat onbeschrijfbaar en onbenoembaar is. Een moment van losmaking uit zijn eigen kleine, beklemmende wereldje.
Is één verhaal in dit boek voldoende om dit proces door te maken? Nee, zo zitten wij mensen niet in elkaar. Maar gelukkig leidt ieder verhaal ons opnieuw de stilte in, om van daaruit in de drukte terug te komen en weer iets van glans en bevrijding in ons dagelijks leven te ontdekken. Zo roept ieder verhaal een glimlach op het gezicht tevoorschijn. Ik kan u deze verhalenbundel van harte aanbevelen."

Jeroen Witkam
Broeder Jeroen Witkam is een Zenmeester die sinds 1971 Zensesshins in binnen- en buitenland begeleidt. Tevens was hij decennialang abt van de Trappisten Abdij Maria Toevlucht te Zundert (NL)
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Liesbeth Bours-Romijn
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Liboro
ISBN 9789462662728
Pagina's 234
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Columns, verhalen, essay
Fictie - Non-fictie Fictie
RELIGIE & ESOTERIE Spiritualiteit
Uitvoering Paperback
Verschijningsjaar 2017
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht