De Apostel - Norman Garbo

Auteur: Norman Garbo
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 392

Richard Gaynor, kunstschilder, is de enige overlevende van een vliegtuigongeluk waarbij, behalve zijn twee zoontjes, bijna driehonderd mensen om het leven kwamen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Terwijl zijn lichaam zich herstelt, zakt zijn geest steeds verder in duisternis vanwege zijn wonderbaarlijke maar zinloze doodsontsnapping. Zijn vrouw is van hem gescheiden, zijn kinderen zijn dood. Langzamerhand maakt zich de gedachte van hem meester dat hij is voorbestemd om de wereld een dienst te bewijzen: datgene te volbrengen waartoe generaties van politiemachten, rechters en andere magistraten niet meer in staat bleken: de wereld te bevrijden van de onzichtbare moordenaars: de politieke extremisten, de maffialeiders, de drugshandelaren.

Maar hij raakt verstrikt in zijn eigen opdracht: hij weet de pionnen te pakken, maar niet de koningen. Totdat hij oog in oog komt te staan met de man in wie hij de wortel van het kwaad herkent: een tv-dominee die door miljoenen wordt aanbeden en die het geloof gebruikt om een uiterst rechtse en racistische politieke partij macht en aanzien te geven... Een man die onder bescherming van de hoogste rechterlijke macht kan beschikken over leven en dood...

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Norman Garbo
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Spectrum
Pagina's 392
VEEL GELEZEN DOOR Mannen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Actiethriller, Misdaadroman, Psychologische thriller
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht