De Keuze - Jess Walter

Auteur: Jess Walter
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 277
De keuze is een verhaal over getuigenbescherming, kleine criminaliteit, lokale politiek en moord - tegen een achtergrond van een politieke campagne die de wereld veranderde

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Marty Hagen belandde als 15-jarig straatjongetje uit New York in de wereld van de misdaad en heeft nu, met 36, een behoorlijke 'staat van dienst' opgebouwd. Het gaat daarbij niet om ernstige misdaden en zeker niet om geweldsmisdrijven - Marty is een onverbeterlijke 'kleine crimineel'.

Min of meer per ongeluk komt hij in de belangstelling te staan van de FBI, hetgeen leidt tot een nieuwe naam, een nieuwe woonplaats en een nieuw leven. Zo wordt Marty Hagen uit New York 'herboren' als Vince Camden uit Sokane.

Maar Vince komt er snel achter dat het niet zo gemakkelijk is om je verleden achter je te laten - en al helemaal niet als je oude ik wordt achtervolgd door een huurmoordenaar.

Hij raakt verstrikt in de problemen van een plaatselijke politicus, ziet zijn fraudezaakje met creditcards als een kaartenhuis in elkaar vallen en wordt hij heen en weer getrokken tussen een jonge advocate en een neurotische prostituee. Op de vlucht van Spokane naar New York, komt hij erachter dat de enige plek waar hij verlossing kan vinden een stemhokje is...

goede staat, 277 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Jess Walter
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 277
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Misdaadroman, Politieke thriller
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht