De Madonna - Irving Wallace

Auteur: Irving Wallace
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 335
In 1858 verscheen de Heilige Maagd Maria in Lourdes achttien maal aan Bernadette, een arm boerenmeisje. Haar werden drie geheimen ontvouwd, waarvan er één nooit prijs gegeven werd.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Lange tijd wachtte het Vaticaan tot de tijd rijp was en nu wordt het langbewaarde geheim onthuld: binnenkort zal de Heilige Maagd opnieuw in Lourdes verschijnen.

Uit alle windstreken stromen de mensen toe. Niet alleen gelovigen, maar ook mensen met hele andere bedoelingen, zoals Tikhanow, de Russische minister van Buitenlandse Zaken die vreest dat zijn slepende ziekte hem zijn positie zal kunnen kosten; Nathalie Rinaldi, de beeldschone Italiaanse die aan het begin van haar veelbelovende toneelcarrière blind werd; Mikel Hurtado, de fanatieke aanhanger van de Baskische zaak die, terwijl de ogen van de hele wereld op Lourdes zijn gericht, op spectaculaire wijze aandacht voor zijn overtuiging wil vragen; Liz Finch, de ambitieuze journaliste die zich ten koste van alles in Lourdes wil waarmaken en vele zieken en gehandicapten die in Lourdes op de wonderbaarlijke genezing hopen, maar of aan deze verwachting wordt voldaan is zeer de vraag...

Luitingh, goede staat, 335 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Irving Wallace
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Luitingh
Pagina's 335
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Mystieke roman, Roman algemeen
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht