Haar grootste triomf - Paul-Loup Sulitzer

Auteur: Paul-Loup Sulitzer
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 336

Voor Kate Killinger, de talentvolle, doortastende uitgeefster van een jong en dynamisch dagblad, is het leven één grote uitdaging. Het succes van haar krant betekent alles voor haar en voor haar prive-leven blijft weinig tijd over.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Toch zijn er twee mensen op aarde die nog meer voor Kate betekenen dan haar krant. Dat zijn Daniel, haar zoontje en H.H. Rourke, een geniaal oorlogscorrespondent en de vader van Daniel. Hoewel Kate niet met Rourke wil samenleven, is ze desondanks onverbrekelijk met hem verbonden.

Het is 1936 en de wereld beleeft woelige tijden - maar Kate en Rourke, trots en onbuigzaam als ze zijn, komen ieder in hun eigen werk tot rust. Totdat Karl Killinger, Kate's vader en haar onverzoenlijke aartsrivaal, op zijn sterfbed maatregelen treft om Kate's krant in één klap te ruïneren.

Kate zou Kate niet zijn als ze niet onmiddellijk en onvervaard de uitdaging zou aannemen. Maar deze keer lijkt zij zichzelf te hebben overschat. Want op dat moment gebeurt het enige dat haar krachten voorgoed kan ondermijnen: Daniel komt om bij een vliegtuigongeluk...

Vanaf dat ogenblik is Kate's hart er niet meer bij. Zelfs als Rourke zijn gevaarlijke omzwervingen onderbreekt om haar verdriet met haar te komen delen, blijft ze afstandelijk en onbereikbaar voor hem. Rourke trekt gekwetst en zwijgend de wijde wereld weer in en Kate vecht nu alleen nog voor haar krant, gedreven door pure trots en koppigheid. Een Killinger geeft nu eenmaal nooit iets op.

Heeft Rourke zijn Kate nu voorgoed verloren en zullen zij beiden eenzaam verder leven? Of zal Kate, voordat het te laat is, haar trots definitief overwinnen en een zoektocht beginnen naar de man die haar grote liefde is en blijft?

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Paul-Loup Sulitzer
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Areopagus
Pagina's 336
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Feelgood & vakantielectuur, Roman algemeen, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht