Haviksnest - Craig Thomas

Auteur: Craig Thomas
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 399
Operatie Haviksnest is de waanzinnige missie die Mitchell Gant op zich neemt, met de moed der wanhoop, maar tevens met de krachtige wil om te slagen. Over enkele dagen zal in Genève door de leiders van de Sovjet Unie en de Ver. Staten van Amerika een kern-wapenverdrag getekend worden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Dan bereikt de CIA echter een uiterst alarmerend bericht. Een geheim agent op de Sovjet-basis Bajkonyr meldt dat de Russische generaals een ultramodern laser-wapen zullen lanceren; een wapen dat het Westen weerloos zal maken en de Sovjet-Unie geheel in handen van de generaals zal brengen. Er resten de Amerikaanse president slechts vier dagen om het belastende bewijsmateriaal in handen te krijgen. Het in gang zetten van Operatie Haviksnest is de enige mogelijkheid, een bijna wanhopige poging om zowel de geheim agent als het bewijsmateriaal het land uit te smokkelen. Met twee ge-stolen Russische helikopters vertrekken Gant en zijn mannen via Afghanistan op hun onmogelijke missie. Als de helikopt
er met reservebrandstof wordt neergehaald, zal Gant Bajkonyr niet meer kunnen bereiken, laat staan terugkeren naar het Westen. Tenzij.. De elkaar in hoog tempo opvolgende gebeurtenissen, Gants noodlottige ontmoeting met K-G-B-officier Priabin, zijn gevangen-neming en ontsnappingspoging, en de onverwachte wending die het verhaal dan neemt, maken dit boek tot een zeer spannende thriller.

De Boekerij, goede staat, 399 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Craig Thomas
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: de Boekerij
Pagina's 399
VEEL GELEZEN DOOR Mannen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Actiethriller, Spionagethriller
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht