Het Geheim van de nachtegaal - Victoria Holt

Auteur: Victoria Holt
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 319
Niet lang nadat Susanna Pleydell in India de charmante Aubrey St. Clare heeft ontmoet, trouwt ze met hem, hoewel ze weinig van hem weet. Ze houdt van hem en voor haar is het huwelijk net zoals alle sprookjes eindigen: '... en ze leefden nog lang en gelukkig'.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Maar eenmaal terug in Engeland beseft ze al snel dat haar huwelijk schone schijn is en tot mislukken gedoemd wanneer Aubrey zijn kwaadaardige karakter toont. Ze geeft de schuld aan de invloed die een mysterieuze man, dokter Damien, op Aubrey heeft. Het enige lichtpuntje in haar leven is haar zoontje, maar ook hij wordt haar ontnomen; hij sterft in de nacht dat Damien de dienstdoende arts is.
Intussen is Engeland betrokken geraakt bij de Krimoorlog en Susanna volgt Florence Nightingale naar het legerhospitaal in Scutari. Daar komt ze oog in oog te staan met dokter Damien en tot Susanna's ontsteltenis merkt ze dat ze een willoos slachtoffer dreigt te worden van zijn kwaadaardige macht.
In haar radeloosheid wendt zij zich tot de enige man die ze kan vertrouwen en die haar uit de duivelse invloed van Damien kan redden...
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Victoria Holt
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 319
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Doktersroman, Historische romans, Oorlogsroman, Romantische roman, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht