Het hart is ontembaar - Rosemary Rogers

Auteur: Rosemary Rogers
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 447

De hartstochtelijk mooie Rowena Dangerfield reist van de glansrijke paleizen in exotisch India, via de praal van het hof in Londen, naar de troosteloze woestenij van Nieuw-Mexico. In dit gebied van mannelijk geweld en erotiek ontwaakt de vrouw in Rowena.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,50
Boekentip
Omschrijving
Details

Na de dood van haar grootvader keert ze - een meisje nog - uit het ongebonden milieu van tropisch India terug naar het Victoriaanse Engeland. Haar moeder laat zich daar maar weinig aan haar gelegen liggen. Als Rowena dan ook hoort van de erfenis van haar sinds jaren verdwenen vader - een eindeloos uitgestrekte ranch in het rauwe landschap van Nieuw-Mexico - aarzelt ze geen moment. Ze steekt de oceaan over en bezoekt haar vaders vroegere partner, Todd Shannon. Op de Dangerfield-Shannon Ranch, merkt ze, heerst een sfeer van gewapende vrede.

Wanneer Rowena uit dit barstende web van geweldadige intrige op vakantie gaat, blijkt de dreiging van de in de streek rondtrekkende Apachen groter dan was voorzien. Zo valt ze in handen van Lucas Cord, de doodsvijand van Todd Shannon. Het onafwendbare gevolg daarvan is een openlijke confrontatie met de mysteries uit het verleden van haar vader.

Ramon Kordes, Mark Shannon en Lucas Cord: tussen deze geboren vijanden ontgroeit Rowena de tegenstrijdige ervaringen van gevoel en gebeuren, zoals die haar meisjeshart beheersten. In sit moorddadige decor groeit ze naar de zekerheid die haar uiteindelijke keuze bepalen zal. Maar het moment van die keuze is pas genaderd wanneer ze een man vindt met een wil, zo sterk als die van haar zelf.

Bruna, goede staat, 447 blz.

 

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Rosemary Rogers
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Bruna
Pagina's 447
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Feelgood & vakantielectuur, Historische romans, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht