Het heelal onthuld - Pam Spence

Auteur: Pam Spence (
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 192
Telescopen en satellieten openen steeds weer nieuwe vensters op het heelal. De ene fantastische ontdekking volgt op de andere en astronomische observaties vormen regelmatig voorpaginanieuws. Het heelal onthuld verschaft de geïnteresseerde leek de wetenschappelijke achtergrond achter deze moderne ontwikkelingen en ontvouwt de geheimen van de kosmos.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 8,50
Boekentip
Omschrijving
Details

In dit boek ligt de nadruk op een heldere en aanschouwelijke uitleg van begrippen en theorieën die ons verstand vaak te boven lijken te gaan. Gezaghebbende wetenschappers voeren de lezer mee op een speurtocht door het heelal. Wat denken zij over het ontstaan van het zonnestelsel? Wat weten zij over de planeten, over onze naaste buren in de ruimte?

Afzonderlijke kaders met de belangrijkste feiten over de planeten (omvang, afstand tot de zon, ruimtevluchten) en biografieën van belangrijke wetenschappers uit het verleden vormen een aanvulling op de tekst. Een uniek verwijzingssysteem maakt het gemakkelijk om onderling samenhangende onderwerpen snel te vinden.

Fantastische foto's, afkomstig van NASA en diverse vooraanstaande observatoria, en prachtige getekende illustraties prikkelen de verbeeldingskracht!

Het heelal onthuld is een boek voor iedereen die ooit met verwondering naar de nachtelijke hmel heeft gekeken en zich heeft afgevraagd wat er 'daarbuiten' te vinden is.

Schuyt & Co, zeer goede staat, met ill., 192 blz.
=2001=


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Pam Spence (
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 192
KENNIS & INFORMATIE Natuur & Milieu, Wetenschap & techniek, Zeevaart & luchtvaart
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Zeer goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht