Nieuw

Het labyrint der geesten - Carlos Ruiz Zafón

Auteur: Carlos Ruiz Zafón
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Hardcover
Pagina's: 848
ISBN: 9789056725815
Verschijningsjaar: 2017
De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón!
Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij te staan, maar om van zijn nachtmerries af te komen, moet Daniel het mysterie rond haar dood zelf ontrafelen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,99
Boekentip
Omschrijving
Details
De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón!
Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij te staan, maar om van zijn nachtmerries af te komen, moet Daniel het mysterie rond haar dood zelf ontrafelen. Net als hij denkt een stap dichter bij de waarheid te zijn, ontmoet hij de eigengereide Alicia Gris. Een geheime opdracht heeft haar van Madrid naar haar geboortestad Barcelona gebracht, een plek met veel pijnlijke herinneringen. Ze moet de verdwijning van een belangrijk politicus ophelderen en het spoor leidt naar Daniels boekhandel. Hun zoektochten blijken nauw verweven en ze stuiten op een duister complot uit het verleden dat elke verbeelding tart. Het brengt niet alleen hun eigen leven in gevaar, maar ook dat van de degenen die hun dierbaar zijn.
Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie en intrige in het mysterieuze Barcelona. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum dat hij met De schaduw van de wind introduceerde. Alle delen van Het Kerkhof der Vergeten Boeken zijn los en in willekeurige volgorde van elkaar te lezen.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Carlos Ruiz Zafón
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Luitingh
ISBN 9789056725815
Pagina's 848
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover
Verschijningsjaar 2017
ROMANS-soorten Levenstijl Romans, Mystieke roman, Roman algemeen
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht