Aanbieding

Het overspel - Irving Wallace

Auteur: Irving Wallace
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 238
Zoals zoveel mannen die (te) vroeg zijn getrouwd, heeft Philip Fleming het gevoel dat hij is beroofd van de genoegens waar zijn vrijgezelle vrienden over pochen en waar zijn getrouwde vrienden met schuldig plezier van genieten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 2,95

Aanbieding € 1,95

Boekentip
Omschrijving
Details
Beroofd, omdat hij, na tien jaar huwelijk, met geld en aanzien als scenarioschrijver, plus een oneindige schare begerenswaardige vrouwen in zijn onmiddellijke nabijheid, nooit ontrouw aan zijn vrouw is geweest. Hij zegt tegen zichzelf dat de gevaren te groot zijn. Hij zegt niet tegen zichzelf dat hij bang is.

Tot op een dag Peggy verschijnt, een en al belofte en zinnelijkheid. Philip werpt één blik op haar, en kent voor het eerst de allesverterende begeerte naar een andere vrouw. Wat echter als een onschuldige, betoverende romance begint, verandert al spoedig in een onbesuisde obsessie...

Het Overspel is echter niet alleen het verhaal van Peggy en Philip. Het is ook het verhaal van de mensen die hun emotionele vuurproef delen, en daar hun prijs voor betalen.

Helen Fleming, preuts en puriteins, die weet dat haar huwelijk in moeilijkheden verkeert, maar nimmer vermoedt dat er een andere vrouw in het spel is. Tina Barlow, de vrouw van zijn beste vriend, altijd bereid Philip zelfvertrouwen te bieden in de chique beslotenheid van de villa van haar man in Bel-Air.

Alex Selby, wereldberoemd producer, die Philip een fabelachtig aanbod doet, dat zijn tanende gevoel van eigenwaarde zal herstellen. En Kip Carster, het meest gevierde symbool van ruige mannelijkheid, die Philip zijn eigen bijzondere middel aan de hand doet om vrouwen te temmen...

Luitingh, goede staat, 238 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Irving Wallace
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Luitingh
Pagina's 238
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Roman algemeen, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht