Aanbieding

Hora - Motell Rijnen

Auteur: Motell Rijnen
Staat van het boek: Ramsj / ongelezen
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 244
ISBN: 9789492115270
Verschijningsjaar: 2017
Een man in een zwarte pak, met een rood overhemd en bleek gelaat, duikt telkens opnieuw op in het leven van Manuel, hoofdredacteur van een regionale krant. Deze Max staat als grote onbekende op foto’s, zowel bij Manuels ex als bij zijn vriendinnen. Iedereen kent hem vaag, maar niemand weet wie hij is. Hij volgt Manuel, maar mijdt het persoonlijke contact.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 14,95

Aanbieding € 2,95

Boekentip
Omschrijving
Details
Hij gaat iets eerder de hoek van de straat om, staat een stuk verder in een wachtrij, houdt hem van een afstand in de gaten. Hij wordt een obsessie voor Manuel, zeker nadat deze samen met zijn vriend Adriaan, astronoom, ontdekt dat er een verband is tussen Max, vreemde natuurverschijnselen en de kortstondige ontvoering van jonge vrouwen in Breda en op andere plekken op aarde. Hun zoektocht leidt tot verrassende inzichten. Manuel ontmoet Max in een wereld waarin alleen de geestkracht overleeft. Door hem heeft hij een bijzondere ontmoeting met zijn overleden geliefden. Het leven houdt niet op bij de dimensies die wij kennen. Ook onze geestkracht kan op HoRa voortbestaan na de dood. De tegenprestatie van HoRa is dat onze aarde behoed wordt voor een ecologische ondergang.

Over de auteur

Motell Rijnen (1948) heeft een Nederlandse vader en Litouwse moeder. Werkte na studie Sociologie als manager in de welzijnssector en in het hoger beroepsonderwijs. Actief als cultuurbestuurder en al tientallen jaren als muzikant een graag geziene gast op vele folkpodia. Daarnaast gepassioneerd schrijver van korte verhalen en romans. Debuteerde in 2014 met ‘Koningin van de Claddagh’ en publiceerde korte verhalen in literaire tijdschriften, op het internet en in een tiental verzamelbundels.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Motell Rijnen
Staat van het boek Ramsj / ongelezen
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Godijn Publishing
ISBN 9789492115270
Pagina's 244
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen, Young Adults
LITERATUUR Fantasy
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Verschijningsjaar 2017
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht