In de armen van de nacht - Beverly Byrne

Auteur: Beverly Byrne
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 317
Sussex, 1939: In een deftig koel landhuis op het Engelse platteland wordt de rust wreed verstoord. Er is een moord gepleegd op de heer des huizes. Lady Swanning, de prachtige jonge echtgenote van het slachtoffer, verdwijnt zonder een spoor achter te laten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Slechts zeer weinigen weten dat bij deze schokkende misdaad een fabelachtig rijke en trotse bankiersfamilie is betrokken: Het Huis van Mendoza...

Londen, 1970: Lily Cramer, een kwetsbare maar onbuigzame jonge vrouw, heeft haar vader nooit gekend. Vastbesloten gaat zij naar hem op zoek. Maar als Lily probeert de sluier op te lichten die haar verleden overschaduwt, krijgt zij te maken met de macht van de Mendoza's. Zij hebben gezworen het geheim van Lily's afkomst voor altijd te beschermen. Alleen Lily's wanhopige poging haar jeugdleed ongedaan te maken geeft haar de kracht zich te verzetten tegen de meedogenloze familie Mendoza. Lily vindt de waarheid, en... een onmogelijke liefde die zij nooit kan vergeten.

New York, 1980: Andy Mendoza is afkomstig uit een familie die hij haat en veracht. Hij wil niets te maken hebben met het kwaad dat door zijn genadeloze voorouders is aangericht. Zelfs als dat hem de vrouw kost die zijn hart heeft beroerd. In een zonovergoten paleis in Zuid-Spanje wordt Andy ter verantwoording geroepen. Dan begrijpt hij dat hij de strijd om zijn levensgeluk niet langer kan ontlopen.

Lily en Andy, twee dappere jonge mensen, verteerd door verlangen en smart, laten mysterieuze echo's uit het verleden ontvlammen tot een razend vuur in het heden. Maar alleen zij die kunnen vergeven en vergeten zullen triomfantelijk herrijzen uit de as...

Areopagus, goede staat, 317 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Beverly Byrne
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Areopagus
Pagina's 317
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Misdaadroman, Thrillers algemeen
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht