Het juiste boek vinden in onze boekenwinkel

Hoe kunt u, voor u, het juiste boek vinden?

We hebben veel maar natuurlijk niet alle boeken in onze collectie. We streven we ernaar u zo goedkoop mogelijk een boek aan te bieden. Om die reden verkopen we naast nieuwe boeken, met een vaste verkoopprijs, ook tweedehands boeken en ramsj. Daardoor kunt u bij ons vaak boeken vinden voor erg lage prijzen. Dat vinden we leuk. Om voor u het juiste boek te vinden deze informatiepagina.

U weet precies welk boek u zoekt.

U bent op zoek naar een boek waarvan u de titel weet en/of de auteur. Om te kijken of u het boek bij ons kunt kopen adviseren we u om gebruik te maken van de zoekmogelijkheid bovenaan de pagina (boven het menu). Vul de naam van de auteur in of de titel van het boek en u ziet of we het boek verkopen.

U weet (nog) niet precies welk boek u zoekt.

U zoekt een leuk boek voor u zelf of iemand anders maar weet geen titel of auteur. Ook kan het zijn dat u nog geen concreet idee hebt waar u naar op zoek bent. Ook dan kunnen we u ondersteunen bij uw zoektocht. Een paar mogelijkheden:

U gaat gewoon lekker snuffelen in onze boekenwinkel en laat u verrassen en inspireren door de verschillende boeken die u tegenkomt. Altijd leuk om te doen en de mogelijkheid om kennis te maken met lezenswaardige boeken waar u niet direct aan gedacht heeft.

U maakt gebruik van de mogelijkheden om de volledige collectie te beperken tot die boeken waar u waarschijnlijk belangstelling voor heeft of waar u naar op zoek bent. In de linker kolom (als u ons bezoekt m.b.v. uw mobiel vaak wat lager op de pagina) treft u allerlei keuzemogelijkheden om het aanbod te filteren zodat er een kleine selectie overblijft. Dat is mogelijk door een categorie te kiezen, maar ook door een keuze te maken voor de prijs die u in gedachte heeft of de uitvoering, verschijningsjaar, etc. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van zoekwoorden. Een combinatie van die keuzes is ook mogelijk. Wat resulteert zijn die boeken die aan uw voorwaarden voldoen.

Nog eenvoudiger is het natuurlijk om gebruik te maken van onze mogelijkheid om geavanceerd te zoeken naar een geschikt boek. Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze mogelijkheid voor  Geavanceerd Zoeken

U bezoekt vaker onze boekwinkel en wilt weten wat er nieuw is.

Omdat we veel lezenswaardige boeken aanbieden en vaak voor een zeer aantrekkelijke prijs hebben we veel terugkerende bezoekers. Daar zijn we blij mee. Als u vaker op onze website komt is het handig om snel te kunnen zien wat de nieuwst toegevoegde boeken zijn.

Vrijwel dagelijks voegen we nieuwe titels toe aan onze collectie. M.a.w.; geen dag hetzelfde!

De afgelopen maand toegevoegd aan onze collectie
Meisje, 15, mooi maar maf - Sue Limb

Normale prijs: € 2,50

Aanbieding € 1,00

Noodsein uit Malaga - Helen MacInnes

Normale prijs: € 2,95

Aanbieding € 1,00

Kolibries in Praag - Rik Deknudt

Normale prijs: € 24,95

Aanbieding € 3,50

De overgang, meer dan een hot flash! - Adriana SA

Normale prijs: € 14,95

Aanbieding € 3,50

Nieuwe kansen voor de galerijflat - Heeswijk e.a.

Normale prijs: € 48,00

Aanbieding € 12,50