Aanbieding

Kinderen zoals jij en ik - Unicef

Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover
Pagina's: 126
In dit boek ontmoet je kinderen uit Bangladesh, Bolivia, Afghanistan, Laos, Australië en nog veel meer landen. Hoewel het leven van iedere dag voor elk van deze kinderen er totaal anders uitziet, hebben ze allemaal hetzelfde doel voor ogen: een goed leven leiden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 3,50

Aanbieding € 2,50

Boekentip
Omschrijving
Details

Aan de hand van beloftes die werden gemaakt in het VN verdrag inzake de Rechten van het Kind over onderwerpen als onderwijs, gezondheidszorg, voedsel, onderdak, spelen en bescherming vertellen een twintigtal kinderen hun uniek en ontroerend verhaal.

Recensie(s)


Uitgangspunt van dit boek met een groot formaat zijn de universele rechten van het kind. Rondom deze rechten wordt vanuit het gezichtsveld van een twintigtal kinderen verspreid over de werelddelen een groot aantal causaliteiten en correlerende begripsvullende items besproken. Dat niet alle gestelde rechten zoals water, een huis, eten, gezondheid en onderwijs voor iedereen bereikbaar is, wordt goed in beeld gebracht. In duidelijke, expliciete bewoordingen, ondersteund met functioneel fotomateriaal, worden de veelzijdige aspecten helder uiteengezet. Mede door de gehanteerde lay-out, korte tekstfragmenten en stellingen wordt de lezer 'to the point' betrokken. Voor kinderen een goede combinatie om direct en zo intens mogelijk gemotiveerd te lezen, zonder dat het verveelt. Welkome informatiebron als aanzet voor o.a. werkstuk en/of spreekbeurt voor kinderen vanaf ca. 10 jaar.

N. van den Berg

Unicef, goede staat, met ill, 126 blz.
Eigenschappen

Eigenschappen

Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 126
KENNIS & INFORMATIE Maatschappij, Ouders & opvoeding
VEEL GELEZEN DOOR Kinderen >12
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Hardcover
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht