Lappen poppen - Hobby boek

Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover
Pagina's: 65
Deze serie is bedoeld voor beginners met plezier in handwerken, die verschillende dingen willen maken. Om het u gemakkelijker te maken de foto's en illustraties stap voor stap te volgen, hebben we de tekeningen genummerd en geprobeerd om de tekst zo eenvoudig mogelijk te houden,
In ,,enige aanwijzingen" hebben we een lijst gemaakt van dingen, die handig zijn om te weten en die u moet gebruiken bij het maken van de poppen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

In ,,de praktijk" laten we zien hoe u het patroon maakt, heel belangrijk als basistechniek bij het maken van de poppen. Terwijl u zo bezig bent, ontstaat als vanzelf een leuk knuffelpopje.
Degene, die dit nog nooit hebben gedaan, zullen merken, dat, als zij met deze pagina beginnen en de basistechniek beheersen, de poppen gemakkelijk te maken en goed afgewerkt zijn. Voor diegene, die een pop met een ,,echt" gezicht willen maken, hebben we ,,de jongedame" achterin opgenomen.
Deze pop kunt u steeds andere jurken aangeven, al naar het jaargetijde.
Als u de technieken, die u nodig heeft om poppen te maken, beheerst, maak dan deze laatste.
Al het materiaal, dat gebruikt wordt in dit boek is gemakkelijk overal te kopen. Juist daardoor is het zo leuk, ook eens andere kleuren en materialen te proberen, om uiteindelijk een heel nieuwe, andere pop te maken.

Ondori, goede staat, met ill., 65 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Staat van het boek Tweedehands boek
Pagina's 65
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
VRIJE TIJD & SPORT Creativiteit, Handwerken
Uitvoering Hardcover
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht