Lazaruskind - Robert Mawson

Auteur: Robert Mawson
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 312
In de periode waarin het bergafwaarts gaat met zowel hun huwelijk als hun bedrijf, beleven Jack en Alison Heywood de ultieme nachtmerrie van elke ouder. Hun twee kinderen zijn betrokken bij een verkeersongeluk waardoor hun zevenjarig dochtertje Frankie in coma raakt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Vanaf dat moment verandert de wat oudere Ben, getraumatiseerd en beladen met schuldgevoelens, in een teruggetrokken en haast onbereikbaar kind.
Na drie uitzichtloze maanden is Frankie voor het verplegend personeel nog slechts het coma-geval van de vijfde verdieping, kamer vier. Als haar 'bestaan' nog veel langer duurt, zou dit voor Ben, die zich in een andere wereld lijkt te hebben teruggetrokken, vreselijke gevolgen kunnen hebben. Jack en Alison staan voor een gruwelijk dilemma. Dan, als alle hoop verloren lijkt, horen ze van een experimentele kliniek in Amerika, die geleid wordt door de briljante neuroloog Elizabeth Chase.
Elizabeth Chase weet wat het is om als jong kind afgesloten te zijn van de werkelijkheid. Daarin ligt haar motivatie om dit risicovolle werk te doen, ook al beweegt ze zich daarmee aan de rand van de medische ethiek en ondervindt ze veel kritiek en tegenwerking. Aan Elizabeth Chase zullen de Heywoods uiteindelijk het leven van hun kinderen toevertrouwen.
Lazaruskind is een indrukwekkende vertelling over hoop en wanhoop, beproeving en genezing. Maar bovenal is dit een onvergetelijk en schitterend verhaal over grenzeloze moed en het vermogen tot het brengen van offers.

De Boekerij Amsterdam, zeer goede staat, 312 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Robert Mawson
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: de Boekerij
Pagina's 312
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Familieroman, Ouder-kind roman, Roman algemeen
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht