Leugens der liefde - Eileen Goudge

Auteur: Eileen Goudge
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 379
1943
Op een nacht wordt in een ziekenbuis in New York een donkerharige baby geboren: dochter van Sylvie Rosenthal en haar Griekse minnaar. Sylvie is doodsbang dat haar jaloerse, blonde echtgenoot haar zal verlaten als hij haar bedrog ontdekt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Een noodsituatie brengt onverwacht uitkomst: 's nachts breekt in het ziekenhuis een vreselijke brand uit, en in de verwarring verwisselde Sylvie haar eigen kind met een blonde baby.
Jaren later kruisen de wegen van de twee kinderen elkaar weer. In die donkere nacht werden de levens van Rose en Rachel voorgoed met elkaar verbonden.

1996
Rachel is niet meer zo gelukkig in haar huwelijk. Ze houdt nog net zoveel van Brian als vroeger, maar er lijkt toch iets veranderd te zijn. Houdt hij nog steeds van Rose, de grote liefde uit zijn jeugd, die hij voor de aantrekkelijke blonde Rachel in de steek liet?
Rose, een briljante juriste, probeert het verlies van haar echtgenoot Max te vergeten door zich te begraven in haar werk. De knappe, donkerharige vrouw heeft last van een groot schuldgevoel: haar ontluikende gevoelens voor een andere man voelen als verraad aan haar geliefde Max.
Sylvie draagt al jaren een groot geheim met zich mee. Alleen Rose mag weten dat zij de echte dochter van Sylvie is, en niet Rachel. Maar als Sylvie hoort dat ze niet lang meer te leven heeft, besluit ze vóór haar dood eindelijk de waarheid te onthullen. Voor Rachel, Rose en hun families heeft dat zeer ingrijpende gevolgen...

Areopagus, goede staat, 379 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Eileen Goudge
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Areopagus
Pagina's 379
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Familieroman, Romantische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht