Onschuld is als een tere bloem - Victoria Holt

Auteur: Victoria Holt
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 352
Verschijningsjaar: Jaren '90
In Edinburgh staat Davina Glentyre terecht wegens moord op haar vader. Zij had volop gelegenheid hem te doden, ze beschikte over de middelen en ze had een motief... Niets lijkt een veroordeling in de weg te staan. Maar dan verschijnt Davina's mooie stiefmoeder Zillah in de rechtszaal en zaait twijfel over de werkelijke omstandigheden van de dood van haar echtgenoot.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Davina wordt vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs en daarmee veroordeeld tot een leven te midden van boosaardige geruchten en insinuaties. In de steek gelaten door haar verloofde, met niemand op wie ze zich durft te verlaten, besluit Davina haar vaderland de rug toe te keren. Waar kan ze beter aan het verleden ontsnappen dan in de Afrikaanse koloniën? Vergezeld door haar vroegere gouvernante Lilias arriveert Davina in Kimberley, waar ze steun en vriendschap vindt bij de knappe welgestelde zakenman Roger Lestrange en diens vrouw, die aan een mysterieuze ziekte lijdt. Eindelijk is daar de kans op een nieuw en gelukkig leven. Maar Zuid-Afrika is een roerig land en bij het uitbreken van de Boerenoorlog begint Davina's zekerheid opnieuw te wankelen. Veilig gewaande geheimen dreigen aan de oppervlakte te komen en nu staat niet alleen Davina's reputatie, maar ook haar leven op het spel.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Victoria Holt
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Pagina's 352
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Hoofdlocatie in boek: Afrika
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Verschijningsjaar Jaren '90
ROMANS-soorten Familieroman, Feelgood & vakantielectuur, Historische romans, Roman algemeen, Romantische roman, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht