Open deuren - Nol van Dijk

Auteur: Nol van Dijk
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 197
Bijna vijftig jaar en nog is Jonas van Brussel niet in staat te voldoen aan de opdracht die zijn vader hem 40 jaar geleden gaf: bepaal zelf wie je bent, doe je dat niet, dan ben je iemand anders.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
De geheimzinnige gids die hem ongevraagd voorgaat in een tocht door de gangen van zijn geheugen, herinnert Jonas aan die opdracht: 'Voor wie niet kiest wordt gekozen.

Voor wie niet wil kiezen, wordt gekozen

Jonas van Brussel is 'social marketing consultant' bij Kastelein & Bakker, wat dat beroep ook moge inhouden. Zijn baas zit hem op zijn huid want een glaasje op, dat mag, een stickie wordt ook nog 's door de vingers gezien, maar dat Jonas zich ook nog inlaat met een of andere sekte - nee, volgens Jonas is dat gewoon een manier van denken: sociocratie - dat kan niet in hun bedrijf. Dus Jonas heeft maar te kiezen, en dat is juist het grootste mankement bij Jonas: hij kan niet kiezen.
Als in een heuse nachtmerrie loopt Jonas door eindeloze gangen met overal deuren. Hij moet kiezen welke deur hij opent, want een of andere portier lijkt hem van het kastje naar de muur te sturen. En wat hij zoekt of wat hij er doet, wie zijn geheimzinnige gids is, Jonas weet het niet en opent met veel beven telkens weer een nieuwe deur die uitkomt in zijn leven.
Zijn moeder die ooit actrice is geweest en niet ophoudt daarover te praten, zijn vader die al vroeg de benen had genomen, een laatste kaart uit India was zijn laatste groet aan Jonas. De vrouwen in zijn leven: Tine, Esther, Magda zijn Eenzjel. En Bart, zijn vriend met wie hij meestal in café Koorenaar afspreekt.

Vassalucci Amsterdam, goede staat, 197 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Nol van Dijk
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Vassallucci
Pagina's 197
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Levenstijl Romans, Psychologische roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht