Pelgrimspaden in Limburg - Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Auteur: Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
ISBN: 9789491561863
Verschijningsjaar: 2017
Telkens weer weet deze stichting met wandelwegen haar liefde voor pelgrimeren op boeiende wijze uit te dragen. Dit is inmiddels de derde wandelgids van de stichting die bij Uitgeverij TIC wordt uitgebracht. Na 'Pelgrimswandelingen in Limburg' en 'Bidden bij de buren' volgt dan nu Pelgrimspaden in Limburg.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,90
Boekentip
Omschrijving
Details
Telkens weer weet deze stichting met wandelwegen haar liefde voor pelgrimeren op boeiende wijze uit te dragen. Dit is inmiddels de derde wandelgids van de stichting die bij Uitgeverij TIC wordt uitgebracht. Na 'Pelgrimswandelingen in Limburg' en 'Bidden bij de buren' volgt dan nu Pelgrimspaden in Limburg. Het zijn 13 bezinningswandelingen, meestal rondwandelingen, die door het directe contact met de natuur en het bezoek aan bijzondere plekken, de weg naar bezinning kunnen wijzen.

Want wie de natuur ingaat komt daar niet alleen dieren tegen of oude bomen en kleurrijke planten. Misschien kom je ook jezelf tegen of iemand waarmee je het contact al lang was verloren. Of een wildvreemde. Het doet zo goed om tijdens een wandeling herinneringen op te halen, ervaringen uit te wisselen en je te bezinnen op het verleden, de toekomst en de fase waarin je jezelf bevindt.
Aan een blokje om heb je dan niet genoeg. Dan moet je er echt op uit. En met wie gaat dat beter dan met de Stichting Pelgrimswegen en -Voetpaden die al meer dan twintig jaar wandelingen maakt met bezinning als thema. Niet alleen religieus getint. Om weer een connectie te maken met jezelf.

Deze 13 wandelingen door de gehele provincie Limburg voeren je over fijne paden langs vele punten waar je dieren, planten en mensen kunt tegenkomen en van de stilte kunt genieten. Met een verrassing om elke hoek. Met een lengte van 12 tot 26 kilometer.

De wandelgidsen van Uitgeverij TIC zijn een groot succes. Dit is inmiddels de 21-ste titel. Nieuwe wandelgidsen zijn in voorbereiding.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Tic uitgeverij
ISBN 9789491561863
KENNIS & INFORMATIE Cultuur, Kastelen & monumenten, Regionaal en steden, Reisgidsen
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
Fictie - Non-fictie Non-fictie
VRIJE TIJD & SPORT Wandelen
Hoofdlocatie in boek: Nederland
Uitvoering Paperback
Verschijningsjaar 2017
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht