Aanbieding

Schaduw uit het verleden - Cynthia Victor

Auteur: Cynthia Victor
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 368
Cameron Hawkes heeft zich opgewerkt van drugskoerier tot machtig zakenman. Het enige dat hij mist is een invloedrijke familie die hem aanzien en respect kan verschaffen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 3,50

Aanbieding € 2,95

Boekentip
Omschrijving
Details

En hiervoor ziet Cameron maar één oplossing: een rijk meisje trouwen. Kailey Davids is het ideale slachtoffer: jong, mooi, rijk en afkomstig uit een oude, gerespecteerde familie. Cameron overdondert haar met attenties en mooie praatjes en al gauw is de naïeve Kailey smoorverliefd op hem. En als er enige maanden na hun sprookjesbruiloft een dochter wordt geboren, is Kailey in de zevende hemel!

Kailey's geluk wordt wreed verstoord als ze erachter komt dat Cameron de erfenis van haar inmiddels overleden ouders over de balk gooit. En als blijkt dat Camerons meedogenloze
manier van zakendoen het leven van een kind heeft gekost, is er nog maar één ding dat ze kan doen: vluchten! Cameron, bang dat zijn praktijken aan het licht zullen komen, stuurt huurmoordenaars achter haar aan en is pas tevreden als Kailey's rode Jaguar in een ravijn is gestort. Kayley en de baby zijn dood ..... denkt Cameron.

Susannah Holland, gevonden op de stoep van een weeshuis, groeit op in pleeggezinnen. Ze heeft echter één geheime wens: ze wil weten wie haar echte ouders zijn en waarom die haar hebben verlaten. Maar de sporen die ze volgt lopen allemaal dood. Dan bedenkt Susannah een gewaagd plan. Zou het niet geweldig zijn als ze de rijke zakenman Cameron Hawkes kan doen geloven dat ze zijn onwettige dochter uit een verhouding met een beroemde actrice is?

Geschrokken door haar verhaal laat Cameron een privé-detective in het verleden van Susannah duiken. En dan krijgt hij de schok van zijn leven.

Areopagus,goede staat, 368 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Cynthia Victor
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Areopagus
Pagina's 368
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Misdaadroman, Thrillers algemeen
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht