Aanbieding

Torens van stilte - Philip Jolowicz

Auteur: Philip Jolowicz
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 384
Fin Border, een Engelse advocaat, wordt 's ochtends vroeg in New York door zijn beste vriend uit bed gebeld om Fin zijn nieuwe auto te laten zien: een McLaren F1, kosten ca. $ 400.000. Wanneer zijn vriend de auto wil uittesten, stort hij zich met 300 km per uur op de ondergelegen snelweg, en neemt vijftien mensen mee in zijn dood.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 3,50

Aanbieding € 2,95

Boekentip
Omschrijving
Details

Fin vraagt zich vertwijfeld af, waarom zijn vriend hem uitnodigde bij zijn zelfmoordpoging en staat voor een raadsel wanneer blijkt, dat de McLaren met een lening op zijn naam staat en hij nu beschuldigd wordt van medeplichtigheid en aanzetten tot (zelf)moord. Binnen 24 uur is hij plotseling zonder geld, onder verdenking van de politie en aangeklaagd wegens de door van vijftien onschuldigen.

Zijn advocatenkantoor, dat verwikkeld is in de fusiebesprekingen met het grootste Amerikaanse advocatenkantoor in New York, eist dat hij al zijn lopende zaken overdraagt en stuurt hem het land uit, naar India, voor een kleine overname.

Zijn ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid, als zijn nieuwe bestemming Bombay blijkt te zijn, de stad waar zijn vader zelfmoord heeft gepleegd bij de Torens van Stilte, de heilige begraafplaats. Wanneer daar weer iemand van Fin's kring vermoord wordt, beseft hij, dat hij nog niet veilig is voor diegenen, die hem in New York in de val hadden gelokt. Hij realiseert zich, dat daar, tussen de stille torens van Manhattan, de oplossing ligt en het gevecht hem wacht.

Areapagus, als nieuw, 384 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Philip Jolowicz
Staat van het boek Tweedehands boek
Uitgever: Areopagus
Pagina's 384
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Psychologische thriller , Thrillers algemeen
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht