Vleugellam - Randy Susan Meyers

Auteur: Randy Susan Meyers
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 381

De kindertijd van Lulu en Merry was altijd al verre van rooskleurig, maar op de dag voor Lulu's tiende verjaardag verandert hun leven op slag in een ware nachtmerrie. Hun vader is door hun moeder het huis uitgegooid, maar hij blijft naar haar verlangen. Wanneer hij voor de deur staat is het voor Lulu moeilijk om hem te negeren. Ze laat hem binnen met hun moeders dood tot gevolg.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

In de daarop volgende jaren trachten de ouderloze zussen zich staande te houden en richting te geven aan hun leven, eerst in een kindertehuis, later bij joodse adoptieouders en uiteindelijk als zelfstandige volwassen vrouwen. Hoewel ze het verleden proberen te laten rusten, torsen zij het drama van vroeger met zich mee in de wetenschap dat hun vader ooit weer op vrije voeten komt.

Vleugellam is het overrompelende debuut dat de levens volgt van twee zussen die getuigen zijn van de moord op hun moeder. Tijdens de jaren die de moordenaar – hun vader – in gevangenschap doorbrengt, maken de zussen verschillende keuzes bij het verwerken van dit trauma. Toch weten de zussen één ding zeker: ze kunnen nooit meer zonder elkaar.

Artemis & Co, zeer goede staat, 381 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Randy Susan Meyers
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Artemis
Pagina's 381
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Familieroman, Psychologische roman, Spannende roman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht